May 27, 2009

guitar!


guitar!guitar!lalalala!
ade kawan aku tu minta tolong aku bagikan present ni kat kawan aku lagi sorang.ta yah la mention name die.yeh!yeh!hoho..presentnye memang impian aku sejak dari duluk agi.wa!best giler!tapi ta pe la.as a upahs,aku suro die anta bendalah tu awal kat umah aku sebab aku nak rosak an die.heheheh!ta de la.i'm not dat cruel.aku nak test2 merase maen nan benda tuu..sob,sob..teharu!aku just petik time sesorg ar.kawan suro petik aku ta mo.segan argh!sumbang!hihi!so,sebagai kenang-kenangan..aceh!aku wat le photoshoot.sebak,sebak.. =}

May 22, 2009

gemok dan af?

argghh!what's wrong with me now?!makan,makan and makan!haha!sejak abes drama competition tu.(yeah!i missed that moment)before that i have to stay back then balik lambat giler!pastu dekat rumah malas nak makan teros study sebab ader exam.but sekarang...sampai rumah,tukar baju,zap,zup,zap teros pegi dapor makan lunch.tu pekare bese.pastu tengok tb,iklan je pegi dapor carik something to eat!gemok gak la gue nanti.eh,bukan da gemok ke?haha!

oke2..da,da..kecoh betol! =}

lupe actually nak cakap pasal AF!hah!Aril ta menang!yes!yes!wa...qila...amat jahat yea..huhu.ta,bukan nak citer pasal tu.pasal bakal2 budak AF lepasan SPM taon depan!haha!kawan kesayangan aku ajak pegi audition AF taon depan.aku un mengiakan je la sebab aku tau aku ta an dapat.sore cam katak ade hati yer.mimpi je la!tapi kalau kawan aku tu ade can untok dapat la sebab sore dier sedap!and then ade sorang kawan yang ta tau nak disebut ke ta namanye.camni..

x : qila,ko tengok AF ta?
aku : tengok.nape?(ingat die nak ckp psl dak AF.pelik gak la sebab die ta suke AF.)
x : kalau aku masok AF ko nak undi aku?
aku : camner aku nak undi?
x : ...
aku : camner aku nak undi kalau aku un masok AF gak? agagaga! =p

haha!prasan giler aku ni!
conclusionnye.tade kaitan un gemok dgn af tu.
=}

May 15, 2009

dramas!







wa!!!ta puas atinye!kecewa gile.sob.sob..drama pringkat daerah tu dapat number 4.tapi ta pe la an.sabor..sabor..nak wat camner.judge tu ade kate before die nak bgitau resultnye..
'ini perkare yang paling susah untuk saya buat.sebab nanti ramai yang akan benci saya daripada suke saya.'
memang betol sangat!ade ke budak skola teknik kuala selangor tu menang tempat second.bukan nak prasan la.tapi rasenye kiteorg lagi layak.haha!memang prasan un!kui3..kalu yang johan tu ta petikaikan la.memang diaorg patut johan.tapi.ish.skola teknik tu.kebush!kebush!ta suke!ta suke!kenapa dunia ni kejam!! =p

May 7, 2009

ta cukop tdo.

wow!sgt mendesak hati!next week ade exam.da le ta prepara pa pe.start dari minggu lepas asyik ta cukup tdo je.ari sabtu ade tusyen,ari ahad lgi ta bole bgun lmbat,nnti ade la. "anak dare ape ni membute je!" waaa!perit je telinge ini mendgr.ari2 bese lak balek skool kena stayback kat skola sampai pukul 4.00 lebih baru balik cause ade latihan drama utk pringkat daerah.balik skola stat buat seni sambil2 tu tgk la citer merah putih an.fabret tu!no way im gonna missed it!haha!buat punye buat,pukul 5.30 abes citer tu stop wat seni jap,gi siap2 utk amek adek kat taska.pastu continue wat seni sampai pukul bape ntah.non-stop!malam tu kena lipat kaen agi.penat whoah!kalu ta aritu da give up da.ta nak amek seni,pastu member2 sume bagi semangat.dieorg kate, "ala,nanti aku tolong la ko wat sesikit.." bla,bla..last2 dieorg sendiri ta te-carry.haha!pa pe je.at least aku nye da nak siap la walau un burok gile nak pengsan ta sempat nak mati lagi.

pastu ade lagi citer.member aku sorang ni touching nan yang sorang ni.aku konon nak la dieorg ta touching2 da an.aku tanye la member lgi sorang ni untuk dapat an citer kepada puncenye dieorg sentuh2 jiwe ni.pastu aku pegi la kat yang lagi sorang ni,asalnye nak bagitau la citer sebenarnye supaye die ta mrajuk da.aku citer nye citer pastu bole die kate, "so..." something like that la an.whoah!perit je jiwe aku dengar.agak tebakar gak la.last2 aku cakap. "da2!aku ta nak masok campur.sat lagi dengan aku2 skali gado dengan ko." pastu aku try rileks2 sikit.tenang kan jiwe.bace doa makan.ye la..sebab time tu time rehat.bace la doa makan untuk makan an.then abes rehat aku try la borak balik nan budak yang wat aku tebakar tu.hehe.. (budak2,kalu bace ni nak inform je.majuk au actually.kui3..=} guro je la meyh!sayang samer die larh!!hoho..)

May 6, 2009

Boneca





Boneca!ni new indie band yang aku kenal and jadi fabret aku yang teamat sangat.atas ni gamba dieorang.byk agi act,malas nk masuk an.hehe..lagu2 dieorg sumer best2 and bole tahan.actually org ta ramai kenal sebab band ni low profile.dari pape yang aku bace la an.anyway,try la lyan lgu dieorg okie!


Band;BONECA
Songs;Cela

Rabak mata ku
Pena menari
Tinta berdarah

Rabak mata ku
Pena menari-nari
Tinta berdarah
Kata membara-bara

*Masanya ku bernafas
Ini terakhir kali
Puas sudah ku sesak
Dalam dunia sempit

Dulu tersungkur
Kini berdiri
Kau bermain api
Kini ku bakari

Dulu menunduk
Kini ku celik
Kau bermain api

Chorus:

Engkau mahu sempurna
Engkau jadi sempurna
Biar aku bahagia dengan cela ku

Engkau mahu malaikat
Turun dari kayangan
Biar aku bahagia dengan cela ku

Mengapa
Tidak engkau cermin saja
Diri mu yang sempurna, mempesona
Ku bahagia dengan cela

Mengapa
Tidak kau bercinta saja
Dengan diri mu yang sempurna, mempesona
Ku bahagia dengan cela