About Lala 2017



Hi. Saya kenalkan diri. Bernama Aqilah. Masuk tahun 2017 ni dah 25 tahun hidup di dunia yang penuh kritikan dan pancaroba ini. Graduasi sains komputer. Ada pengalaman membina laman sesawang. Boleh PM saya yea kalau berminat nak hire saya as website designer. I'll show you my work. (promote diri itu penting). 

Seorang yang sangat complicated tapi sedang belajar merubah ke arah transformasi bernama less-complicated. hahaha tolong gelak sama. dan jika berbaik hati tolong bantu saya juga untuk menjadi diri yang di idami. 

Punyai hobi yang kata mak takyah pakai otak nak buat which is menconteng, doodles-ing, sketching. Suka movies. Suka Dark Chocolate. Cheese. Aummsss! Matikan hasrat kalau nak hadiahkan bunga. Tolong bunga tu datang bersama Dark Chocolate and I'll be the happiest girl! >.< *acah comel*

Berangan nak kahwin awal tapi terpaksa tinggal menjadi anganan. Tak apa Tuhan tu tahu bila waktu hamba-Nya bersedia. So..itu je kot.

ask me anything yo and leave me your comment yo if you wish to yoo.


Assalamualaikum.